Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


2024:akcup2

Keilakunkku II 15.6.2024 Savijärven Kartano Ajurikirje

Kilpailupaikan osoite: Savijärvi Gård, Savijärven Puistotie 110, 04130 Sipoo.

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Savijärven Kartanolle! Paikalle odotetaan 41 kilpailevaa valjakkoa ja 71 suoritusta. Mukana on myös useita ensikertalaisia, mikä on hienoa. Luvassa on siis hieno kilpailu Valjakkofestareiden yhteydessä!

Kilpailun sujuvuuden ja tapahtuman turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että luet tämän kirjeen ajatuksella ja noudatat annettuja ohjeita. Jos joku asia on epäselvää, kysy rohkeasti neuvoa. Tärkeät yhteystiedot tämän kirjeen lopusta.

Saapuminen ja tallit

Lauantaina saapuvat hevoskuljetukset ajavat tallin pihaan ja pihan läpi hiekkakentälle. Hevosten ja vaunujen purkaminen kentällä. Koitetaan täyttää kenttä mahdollisimman tiiviisti, jotta kaikki mahtuvat. Isot kuorma-autot ja henkilöautot ajavat Raiskintietä “Kimin parkkialueelle”. Kartanon pihassa oleva parkkipaikkaa ei ole käytössä, koska se on varattu Trädgård’s Cafen asiakkaille.

Majoittuvat hevoset on sijoitettu Isoon talliin. Karsinoissa on olkikuivitus. Jos haluatte muuta kuin olkikuivitusta, kuivikkeet on tuotava itse. Muistathan pakata hevosille omat ruoka- ja juomakupit mukaan. Hevosille yläpihan pesupaikka ei turvallisuussyistä ole lauantaina kilpailijoiden käytössä. Vain ämpäripesu kilpailun aikana on mahdollista.

Vaunut säilytetään maneesissa. Lauantaina maneesista poistuttaessa pitää ottaa huomioon kentälle ajavat autot ja noudattaa suurta varovaisuutta. Huomioi, että tallialueella ei ole varustekarsinoita. Hevosten tavaroita ja rehuja voi säilyttää omassa kuljetuskalustossa tai maneesissa.

Leiriytyminen

Yöksi jäävät hevosautot “Kimin parkkialueelle” ja pienemmät autot yläpihan leiriin. Varattu sähköpaikka sisältää sähköliittymän yhdelle autolle. Savijärvellä kaikista vesihanoista tulee juomakelpoista vettä. Roskat on toimitettava roskiksiin.

Festarien aikana Kartanon kellarissa on suihkut käytössä naisille parilliset tunnit ja miehille parittomat. Alueella on bajamajoja ja vesivessat löytyvät punaisen talon kellarista Ison tallin päädystä.

Avotulen teko on kielletty ja tupakointi sallittu vain siihen osoitetuilla alueilla. Tupakan natsoja ei saa tumpata muualle kuin tuhkakuppeihin!!!

Pidä koirat kytkettynä.

Paperiton kilpailu

Husaariratsastajat pyrkii vähentämään paperilla jaettavaa informaatiota. Kilpailun virallinen tiedotuskanava on ajureiden whatsapp ryhmä, johon voit liittyä osoitteessa https://chat.whatsapp.com/LJVMBCxOicoG6Iqpuf056J . Jos jollain ajurilla ei ole käytössä whatsappia, niin hänen pitää löytää tiimistään vastuuhenkilö, joka liittyy ryhmään. Kaikki Keilakunkkuun liittyvä informaatio, virallisten tulosten julkaiseminen sekä muut tärkeä tiedotettava jaetaan tässä whatsapp ryhmässä. Tulokset ja ratapiirrokset löytyvät myös www.keilakunkku.fi. Toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät tämän tiedotteen lopusta. Ota rohkeasti yhteyttä, jos herää kysymyksiä. Käythän täyttämässä ennakkoon kuuluttajalomakkeen tästä. Jos olet täyttänyt kuuluttajalomakkkeen valjakkonumerollesi toukokuun Keilakunkussa Urjalassa, niin asia on kohdaltasi kunnossa.

Verryttelyalueet ja hevosten liikkuminen kilpailualueella

Tarkkuuskilpailun verryttelyalueena on hiekkakentän toinen pää. Kolme seuraavaa suoritukseen valmistautuva valjakkoa siirtyvät verryttelyalueelta vesiesteen ja kiviesteen väliselle nurmialueelle odottamaan omaa vuoroaan, Luokkien 1-5 aikana hiekkakentällä laukkaaminen ei ole sallittua verryttelyssä. Valmistautuva valjakko siirtyy kilpailukentän puolelle odottamaan vuoroaan, kun edellinen valjakko on radalla. Valmistautuva valjakko ei saa häiritä suorituksessa olevaa valjakkoa.

Kaireena (pienempi hiekkakenttä) on käytettävissä taluttamiseen.

Hevoset eivät saa liikkua yleisölle tarkoitetuilla teillä ja alueilla.

Rataan tutustuminen

Kilpailukenttä on nurmella. Rata pyritään rakentamaan edellisenä iltana ja rataan saa vapaasti tutustua sen jälkeen. Tuomariston puheenjohtaja hyväksyy radan lauantai aamuna ja pieniä muutoksia rataan voi tulla. Virallinen rataan tutustuminen alkaa klo 8.15 ja päättyy klo 9.45

Palkintojenjako

Luokkien 1 ja 2 palkintojenjaot järjestetään luokan 2 jälkeen. Sijoittuneet saapuvat palkintojenjakoon jalan tai ajaen. Luokkien 3-6 palkintojenjaot järjestetään luokan 6 päättymisen jälkeen.

Kanslia

Kilpailukanslia sijaitsee punaisessa kontissa maneesin päädyssä. Kanslia on auki lauantaina 15.6.2024 klo 8.00 alkaen ja sulkeutuu tunti viimeisen luokan loppumisen jälkeen.

Groomien tulee esittää kansliassa SRLn voimassa oleva jäsenyys, esim. SRL:n jäsenhuoneen kautta tai maksutositteella. Kanslian työn helpottamiseksi kuvan groomin jäsenkortista voi toimittaa myös etukäteen sähköpostilla husaariratsastajat.ry@gmail.com Merkitse sähköpostiin selkeästi valjakon numero.

Puuttuvista rokotustodistuksista löytyy lista Kipasta kilpailukutsun liitteistä. Käy tarkistamassa, onko hevosesi listalla. Listalla olevien hevosten rokotustodistukset on esitettävä kansliassa ennen omaa kilpailusuoritusta.

Kaikki hevosten asiapaperit on esitettävä pyydettäessä kansliassa.

TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT:

  • Kilpailunjohtaja Sanna Tirkkonen +358 40 5168115
  • Tuomariston puheenjohtaja Heikki Mikola +358 40 7567458
  • Päästewardi Tarja Koskinen
  • Kanslia Tuija Lindblad +358 45 333 4867 (kilpailun aikana)
  • Husaarien Valjakkotiimi Leena Vähä-Erkkilä +358 400 503070

Kuvaamme ja julkaisemme kilpailijoiden suorituskuvia sosiaalisessa mediassa. Jos et halua kuvaasi julkaistavan, ilmoitathan siitä kansliaan.

Tervetuloa Savijärvelle! OC / Husaariratsastajat ry.

Seuraa kilpailua myös Facebookissa (@Husaariratsastajat, @Keilakunkku) ja Instagramissa!

#husaariratsastajat #savijarvigard #sipoo #sibbo #keilakunkku

2024/akcup2.txt · Viimeksi muutettu: 2024/06/14 10:04 / oiv